Huur Silent Disco Hoofdtelefoons (Verhuur)

Silent Disco huren en per post ontvangen?

Wil je silent disco huren voor een feest, filmavond, congres of andere activiteit waar een Silent Disco set bij nodig is? Huur dan onze Silent Disco hoofdtelefoons. Dit werkt als volgt:

  1. Vraag een offerte aan.
  2. Wij sturen de set via post naar je op.
  3. Jij gebruikt de silent disco.
  4. Na het evenement stuur je de set weer terug naar ons!

Wat kost Silent Disco huren?

Hier onder tref je de kosten aan om jou een silent disco set op te sturen per post! Om het makkelijk te maken hebben wij een aantal standaard pakketten gemaakt. Past jouw wens niet binnen de pakketten? Dan kun je altijd even contact met ons opnemen natuurlijk! 

Pakket 1  

€ 70,-
(incl btw – €57,85 ex btw)

Pakket 2

€ 120,-
(incl btw – €99,17 ex btw)

Pakket 3

€ 170,-
(incl btw – €140,50 ex btw)

Pakket 4

€ 200,-
(incl btw – €165,29 ex btw)

Pakket 5

€ 245,-
(incl btw – €202,48 ex btw)

Pakket 6

€ 410,-
(incl btw – €338,84 ex btw)

Pakket 7

€ 590,-
(incl btw – €487,60 ex btw)

Pakket 8

€ 780,-
(incl btw – €644,63 ex btw)

Silent Disco huren op maat (andere aantallen hoofdtelefoons?)

Staat het aantal dat je nodig hebt er niet tussen? Of wil je het langer dan 2 dagen huren? Geen paniek! Neem contact met ons op en we sturen je een passende offerte toe! 

Handig om te weten...

Gebruik van de huur materialen:

De silent disco hoofdtelefoons en zenders zijn zeer gemakkelijk in gebruik en kunnen ook aangesloten worden door mensen zonder technische kennis. Op de zenders kunt u gerust een playlist aansluiten d.m.v. een laptop of Ipad. Kabels hiervoor leveren wij mee.

Zenders en hoofdtelefoons:

Er kunnen 3 kanalen tegelijk worden gebruikt. Je bezoekers kunnen dan kiezen uit 3 verschillende soorten muziek! Per kanaal heb je 1 zender nodig. Het bereik van de zenders is een straal van ca. 100m om de zender heen.

Verzenden van de silent disco materialen:

De hoofdtelefoons worden ruim op tijd geleverd, om eventuele problemen door verzending te voorkomen. Verzending gaat per PostNL, in een stevige, afsluitbare plastic krat. Na het evenement stuur je de hoofdtelefoons weer terug, ook dát is makkelijk gedaan. We sturen een retourlabel mee, zodat je hem alleen bij een postNL punt hoeft af te geven. Kost je niets extra’s!

Wat zit er in de silent disco krat?

  • Hoofdtelefoons
  • Zenders
  • Benodigde kabels om de zenders aan te sluiten op DJ-sets / laptops / Ipad’s etc.
  • Reservematerialen
  • Bij meer dagen huren: laders
  • Paklijst en instructie voor het retour sturen.

Borg:

Wij rekenen een kleine borg, voor het geval dat er iets stuk gaat. Dit gebeurd overigens maar zelden gelukkig. De borg storten we direct weer terug wanneer we jouw krat met huurmaterialen weer hebben ontvangen. De borg begint bij €50,- en loopt iets op wanneer je voor meer waarde aan spullen huurt bij ons.

Huur Draadloze Hoofdtelefoons